Vi erbjuder

Tjänster inom VVS

Överkalix Rör och VVS utför alla sorters jobb inom värme, vatten och sanitet. Med ett brett tjänsteutbud är vi en heltäckande leverantör för den lokala marknaden.

Nedan finner ni ett urval av våra tjänster, om ni har några frågor är ni varmt välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper er när det blir rörigt

Här har vi samlat ett kort urval av våra tjänster inom VVS. Ni är välkommen att kontakta oss så hjälper vi er utifrån ert behov.

Vattenrening för enskild vattenbrunn

Vi säkerställer kvalitén på dricksvattnet hos er med enskild brunn. Vi hjälper er med allt ifrån vattenanalys till installation. Tillsammans med Aqua Expert kan vi erbjuda högsta kvalité med goda garantier på produkter och utfört arbete.

Enskild vattenbrunn

Vi hjälper er att borra nya samt underhålla befintliga enskilda brunnar. Vi kan även hälpa er att säkerställa kvalitén på dricksvattnet i er brunn. På sidan för enskild vattenbrunn finner ni mer information om vattenrening för dig med enskild vattenbrunn .

Enskilt avlopp

Vi är aktoriserad installatör och hjälper er med allt ifrån planering till inköp av produkter och installation. Tillsammans med Fann erbjuder vi svensktillverkade paketlösningar för enskilda avlopp med 10 års funktionsgaranti. Vi utför även service och akuta lagningar på enskilda avlopp oberoende av fabrikat.

Värmesystem – Berg- och jordvärme

Vi hjälper er att kostnadseffektiv värma era fastigheter. Oavsett om ni söker värmesystem till villa, fritidshus, garage eller stall så har vi lösningen för just ert behov. Vi utför allt från behovsanalys och borrning av jordvärme till installation, underhåll och service. Kontakta oss så hjälper vi dig att hålla värmen på ett kostnadseffektivt sätt.

VVS – Värme, ventilation och sanitet

Oavsett hur litet eller stort behov du har kan vi hjälpa dig. Vi utför såväl installationer i nyproduktion eller renoveringar samt underhåll och akuta lagningar. Oavsett om ni behöver en ny blandare i köket eller ett helt nytt värmesystem kan vi hjälpa er. Ta gärna kontakt med oss via vårt kontaktformulär. Vid akuta ärenden hänvisar vi till telefon 0926 – 100 23

Därför ska du välja Överkalix Rör & VVS

Lång historia

Vi har varit verksamma i hjärtat av Norrbotten sedan 1937.

Levererar kvalité

Vi har många års yrkeserfarenhet och erbjuder hög kvalité till våra kunder.

Tänker lokalt

Vi jobbar för en levande landsbygd. Att anlita innebär att du investerar i landsbygden.

Vi hjälper er när det blir rörigt

Vi hjälper er med allt ifrån analys, felsökning och installation till service och underhåll. Kontakta oss idag så ger vi förslag utifrån ert behov.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.